luni, iulie 22, 2024

Liviu Berbece: De la Idee la Succes în „Imperiul Leilor”

Liviu Berbece, fondatorul Spa Shoes, a captivat atenția investitorilor în emisiunea "Imperiul Leilor" cu afacerea sa inovatoare de curățare și recondiționare a încălțămintei. Cu o pasiune pentru antreprenoriat și dorința de a aduce ceva nou pe piața din România, Liviu a transformat Spa Shoes într-un brand de succes.

Inspirația pentru Spa Shoes

Ideea Spa Shoes i-a venit lui Liviu în timpul unei vacanțe în SUA, unde a văzut un curățător de pantofi într-un mall. Realizând cât de dificil poate fi să cureți pantofii acasă, a decis să creeze o curățătorie profesionistă de încălțăminte în România. Deși la început a întâmpinat dificultăți, Liviu a reușit să perfecționeze metodele de curățare și să ofere servicii de top.

Cariera lui Liviu Berbece

Născut la Focșani, Liviu Berbece a absolvit Facultatea de Ingineria Mediului la Iași și a avut o carieră variată înainte de a deveni antreprenor. A lucrat 10 ani la Philip Morris în vânzări, apoi s-a mutat în București și Constanța, gestionând vânzări și sponsorizări pentru o echipă de raliuri. În 2020, Liviu a lansat Spa Shoes, dedicându-se în totalitate acestei afaceri.

Apariția în „Imperiul Leilor”

În emisiunea "Imperiul Leilor", Liviu Berbece a solicitat o investiție de 100.000 de euro pentru 20% din companie. Afacerea sa a atras atenția mai multor investitori, dar oferta câștigătoare a venit de la Daniel Mischie, care a oferit 150.000 de euro pentru 33% din companie. Această investiție va permite extinderea și dezvoltarea Spa Shoes.

Serviciile Spa Shoes

Spa Shoes oferă o gamă completă de servicii pentru întreținerea încălțămintei și a genților:

  • Curățare profesională cu lumină UV și ozon: O metodă inovatoare care asigură o curățare profundă și igienică.
  • Curățare cu aburi: Utilizarea aburilor și a soluțiilor eco-friendly pentru a proteja și curăța materialele delicate.
  • Recondiționare și reparații: Servicii de restaurare și reparație care prelungesc durata de viață a încălțămintei.

Expansiunea și Impactul Spa Shoes

Datorită dedicării și viziunii lui Liviu Berbece, Spa Shoes se extinde rapid. Cu locații în mai multe orașe din România și colaborări importante cu McDonald’s și magazinele Humanic, Spa Shoes își consolidează poziția pe piață. În plus, compania a implementat sisteme de lockere în colaborare cu Humanic, unde clienții pot lăsa și ridica încălțămintea curățată.

Liviu Berbece și Succesul în „Imperiul Leilor”

Liviu Berbece, fondatorul Spa Shoes, a făcut senzație în emisiunea "Imperiul Leilor" difuzată pe 14 noiembrie 2023. Afacerea sa inovatoare de curățare și recondiționare a încălțămintei a atras atenția investitorilor datorită conceptului unic și serviciilor de înaltă calitate.

Povestea lui Liviu Berbece

Liviu Berbece s-a născut la Focșani și a avut o carieră diversificată înainte de a se dedica antreprenoriatului. A absolvit Facultatea de Ingineria Mediului la Iași și a lucrat timp de 10 ani la Philip Morris în vânzări. Ulterior, s-a mutat în București și Constanța, gestionând vânzări și sponsorizări pentru o echipă de raliuri. În 2020, Liviu a decis să lanseze Spa Shoes, prima curățătorie profesionistă de încălțăminte din România.

Ideea Afacerii Spa Shoes

Ideea afacerii i-a venit lui Liviu într-o vacanță în SUA, unde a văzut un curățător de pantofi într-un mall. Observând dificultatea de a curăța pantofii sport acasă, a realizat nevoia de servicii profesionale în acest domeniu. În ciuda dificultăților inițiale, Liviu a perfecționat metodele de curățare și recondiționare, oferind acum servicii de top.

Spa Shoes la „Imperiul Leilor”

În cadrul emisiunii "Imperiul Leilor", Liviu Berbece a solicitat o investiție de 100.000 de euro pentru 20% din companie. Afacerea sa a atras atenția mai multor investitori, dar Liviu a acceptat oferta lui Daniel Mischie de 150.000 de euro pentru 33% din companie. Această investiție va permite extinderea și dezvoltarea Spa Shoes la nivel național și internațional.

Serviciile Oferite de Spa Shoes

Spa Shoes oferă o gamă variată de servicii de curățare și recondiționare pentru încălțăminte și genți:

  • Curățare profesională cu lumină UV și ozon: Metodă igienică și eficientă pentru eliminarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute.
  • Curățare cu aburi și soluții eco-friendly: Utilizarea aburilor și a soluțiilor prietenoase cu mediul pentru a proteja materialele delicate.
  • Recondiționare și reparații: Servicii complete pentru restaurarea aspectului și prelungirea duratei de viață a încălțămintei.

Impactul și Viitorul Spa Shoes

Datorită dedicării lui Liviu Berbece și investiției obținute în „Imperiul Leilor”, Spa Shoes are un viitor promițător. Cu locații în București – în Dorobanți, Moșilor, Delea Veche, Popești Leordeni, lockere în Afi și Băneasa – Ploiești, Buzău, Focșani, Iasi, Constanța, Craiova, Târgu Mureș, Bistrița, Timișoara și Cluj, și cu proiecte de colaborare cu McDonald’s și magazinele Humanic, Spa Shoes își consolidează poziția de lider pe piața de curățare a încălțămintei din România. Planurile de viitor includ extinderea rețelei naționale și internaționale, având ca obiectiv principal oferirea de servicii de înaltă calitate unui număr cât mai mare de clienți.

Recunoașterea și Expansiunea Internațională

Succesul în emisiunea "Imperiul Leilor" a oferit lui Liviu Berbece și Spa Shoes o expunere importantă și o recunoaștere pe măsură. Investiția primită va fi utilizată pentru modernizarea echipamentelor, deschiderea de noi locații și extinderea serviciilor. Ambițiile lui Liviu Berbece nu se opresc aici; el plănuiește să ducă brandul Spa Shoes și pe piețele internaționale, promovând excelența și inovația în curățarea și întreținerea încălțămintei.

Liviu Berbece și Spa Shoes demonstrează cum o idee inovatoare și determinarea pot transforma o afacere într-un succes de proporții. Cu servicii premium și un angajament față de calitate, Spa Shoes continuă să stabilească standarde înalte în industria de curățare și recondiționare a încălțămintei. Participarea și succesul în "Imperiul Leilor" au deschis noi oportunități de creștere și dezvoltare, confirmând potențialul și valoarea acestei afaceri.