duminică, mai 19, 2024

Festivalul Serbările Scrumbiei: Povestește-ți Experiența în Delta Dunării

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru cea de-a treia ediție, transformând Delta Dunării într-un spectacol cultural de excepție. Descoperă frumusețea și autenticitatea Deltei Dunării într-un cadru unic în perioada 18-19 mai 2024.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Experiența Culturală

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei fi răsfățat cu spectacole de muzică și dansuri autentice ale unor formații deosebite din regiunea Deltei Dunării. Diana Amelian și Alexandra Listrat vor oferi momente muzicale deosebite, în timp ce ansamblurile „Baladele Deltei”, „Matrioșca” și „Dobrogeanca” vor impresiona cu dansuri și cântece tradiționale.

Delta Dunării și Comuna Maliuc

Comuna Maliuc, în inima Deltei Dunării, găzduiește acest festival care celebrează tradițiile pescărești și frumusețea naturală a zonei. Alături de satele sale pitorești – Maliuc, Gorgova, Vulturu și Partizani – comuna Maliuc oferă o incursiune autentică în viața și cultura deltei.

Engajament Comunitar și Diversitate Culturală

Festivalul promovează tradițiile și meșteșugurile locale, îmbrățișând comunitatea din Delta Dunării. Descoperă spectacole autentice de muzică și dansuri tradiționale, alături de delicii gastronomice locale.

Informații Utile

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da, festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru a te bucura deplin de acest eveniment, recomandăm rezervarea cazării în avans, dat fiind popularitatea zonei. Nu uita să capturezi frumusețea naturală a Deltei Dunării și să urmărești actualizările pe rețelele de socializare pentru detalii suplimentare.

Alătură-te nouă pentru a sărbători tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: